خاطراتی خواندنی از ارتباط شهیدحججی و شهیدکاظمی/محسن با نوجوانان رفیق می‌شد و بر آن‌ها تاثیر می‌گذاشت

مهدی جهانگیری نیز از دوستان نزدیک شهید محسن حججی است که درگفت‌وگو با تسنیم، از او می‌گوید:

تسنیم: ظاهراً آشنایی شما از مؤسسۀ شهید کاظمی شکل گرفته است. این دوستی چقدر قدمت دارد؟‌

جهانگیری: بله. محسن از سال 85 در مؤسسه شهید کاظمی بود. یعنی اولین اردویی که برگزار شد، اردوی راهیان نور بود که یادبود شهدای عرفه و شهید کاظمی بود و عده‌ای از دبیرستانی‌ها در آن شرکت کردند. بعد از این اردو بچه‌ها دور هم جمع شدند و مؤسسۀ شهید کاظمی را تشکیل دادند و آغاز به کار فرهنگی و تربیتی کردند؛ یعنی قبل از آن اردو، مؤسسه‌ای نبود. البته ایشان بعد از آن، دو سه سالی در مؤسسه نبود تا سال 88، 89 که به‌طور جدی وارد مؤسسه شد تا به الان که به شهادت رسید.

تسنیم: شنیده‌ایم که شکل‌گیری ایشان و قدم برداشتن شهید حججی به‌واسطۀ ارتباط با شهید کاظمی اتفاق افتاده است؟

جهانگیری: بعد از آن اردوی راهیان نور، ارتباط با شهید کاظمی برایش شکل گرفت. مثلاً نصف شب بر سر مزار شهید کاظمی می‌رفت و فاتحه می‌خواند، یاد حاج‌احمد بود و به حرف‌هایش گوش می‌داد. وقتی کسی روزانه به حرف شهید گوش می‌دهد و به آن عمل می‌کند، منش او هم به آن سمت می‌رود. آن وقت، هنگامی که می‌بیند حاج‌احمد می‌گوید: «اگر می‌خواهید شهید شوید، باید مثل شهدا باشید؛ باید شهید زنده باشید، ‌‌‌باید مثل شهدا کار کنید»، روی مسیر او تأثیر می‌گذارد.

تسنیم: یعنی یک همراهی مداوم با شهید کاظمی برایش وجود داشت؟

جهانگیری: یک نفر شعار می‌دهد، یک نفر عمل می‌کند. صوت‌های حاج ‌احمد بسیار در دسترس است. یکی این‌ها را گوش می‌دهد و می‌گوید: حرف‌های قشنگی است؛ اما برای محسن این ارتباط شکل گرفت و تغییراتی در وجود او ایجاد شد. در کل، یک آدم عادی بود، فقط یک بسیجی مخلص بود که کار فرهنگی می‌کرد، برق‌کاری انجام می‌داد، اردوی جهادی می‌رفت.

تسنیم: به‌عبارتی، شهید کاظمی قدم‌به‌قدم، هدایتش می‌کرد؟

جهانگیری: به‌هرحال، وقتی کسی در مسیری وارد می‌شود، مسیرهای دیگری در ادامه برایش باز می‌شود. به نظرم این اواخر خیلی تغییرات در او به وجود آمده بود. در این مدت یکی دو ساله، کارهایش قابل قیاس نبود. بار اول نفهمیده بودیم که رفته است سوریه؛ اما این بار با همه خداحافظی کرد.

تسنیم: شما تا آخر با ایشان ارتباط داشتید؟

جهانگیری:این اواخر که ما در قم مشغول شدیم، ارتباطمان کمتر شده بود. گاهی قم که می‌آمد، همدیگر را می‌دیدیم.

تسنیم: ایشان در حوزه ترویج فرهنگ کتابخوانی به‌جدّ فعال بوده است. این کارها چگونه بود؟

جهانگیری:محسن خیلی نگاه می‌کرد ببیند آقا چه می‌گویند و وقتی می‌دید آقا بسیار در حوزه کتابخوانی تأکید و دغدغه دارند، در این بخش، بسیار جدی کار می‌کرد. از تبلیغ کتاب در مدارس و نماز جمعه و تبلیغ چهره‌به‌چهره، با کوله‌پشتی و… . در مؤسسۀ «ن و القلم» که زیر مجموعه موسسه شهید کاظمی بود، مشغول به فعالیت در حوزه کتاب بود.

تسنیم: ظاهراً بسیاری از کتاب‌های «من زنده‌ام» را شهید حججی از طرف مؤسسه شهید کاظمی، در نجف‌آباد توزیع کرده است؟

جهانگیری: بله. یک پویش مطالعاتی کتاب و زندگی در سطح کشور، با محوریت کتاب «من زنده‌ام» برگزار و تعداد زیادی از این کتاب در کشور خریداری شد. محسن و دو، سه نفر دیگر از اعضا، تعداد زیادی از این کتاب‌ها را در نجف‌آباد توزیع کردند. آن روز نجف‌آباد شهری بود که بیشترین توزیع کتاب «من زنده‌ام» در آنجا بود و بیشترین برندگان مسابقه کتاب و زندگی هم از نجف‌آباد شدند.

 تسنیم: نگاه ایشان به کار فرهنگی چطور بود؟ گاهی کار فرهنگی می‌کنیم؛ ولی آخرش کار مؤثری انجام نداده‌ایم و به پوچی می‌رسیم. شهید حججی چطور کار می‌کرد؟

 جهانگیری:کار فرهنگی درست کاری است که منجر به شهادت شود. کار درست را شهید حججی انجام داد. هم در فضای کار فرهنگی و هم در فضای تربیتی که روی گروه‌های کوچک‌کوچک از نوجوانان کار می‌کرد.

تسنیم: یعنی مربی تربیتی و فرهنگی هم بودند؟

جهانگیری: بله. با بچه‌های 14، 15 ساله رفیق می‌شد و با این رفاقت، روی آن‌ها تأثیر می‌گذاشت و کار اعتقادی روی نوجوانان می‌کرد.

“شهید حججی” هیچ‌گاه نماز اول وقتش را ترک نکرد/آقامحسن مبدع حرکت‌های آتش به ‌اختیار فرهنگی بود

یکی از همرزمان شهید حججی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در اصفهان درباره آشنایی خود با شهید مدافع حرم “محسن حججی” اظهار داشت: من 4 سالی بود که شهید را می‌شناختم و ایشان از همکاران ما بودند. تربیت دینی و بصیرت شهید حججی بیش‌ازحد بود. شهید حججی کارهایی را انجام می‌داد که بیش از سنش بود و همواره با عمل خود دیگران را هدایت می‌کرد.

هم‌رزم شهید “محسن حججی” با بیان اینکه شهید دائم القرآن بود، تصریح کرد: ایشان همواره در حال خوانش قرآن بود و هیچ‌گاه نماز اول وقتش ترک نمی‌شد و پیش‌نماز می‌شدند زیرا آداب و قرائت را به‌درستی بلد بودند.

وی با بیان اینکه شهید حججی در کار و تخصصی و تعهد قابل وصف نیستند، گفت: شهید حججی همواره جسارت خاصی را برای انجام کارهای داشتند.

هم‌رزم شهید “محسن حججی” با بیان اینکه شهید حججی همواره در راه روشنگری و هدایت جامعه قدم برمی‌داشت، خاطرنشان کرد: بصیرت شهید حججی بیش از همه بود و او درست در زمانی که جامعه نیاز داشت، راهش را انتخاب کرد و خداوند نیز این شهید را انتخاب کرد و برای ما غیر از اندوه و حسرت و بهت‌زدگی از نحوه شهادتش چیزی نماند.

وی با بیان اینکه شهید حججی مبدع بسیاری از حرکت‌های آتش به اختیار فرهنگی بود، افزود: “آقا محسن” کارهایی را در موسسه فرهنگی انجام می‌داد که کم‌وبیش مبدع خیلی از حرکت‌های آتش به اختیار فرهنگی بودند و کمک به فقرا و کمک به تحقیقات علمی و فناوری همواره دغدغه ایشان بود.

هم‌رزم شهید “محسن حججی” با بیان اینکه شهید حججی همواره نسبت به تدابیر رهبر معظم انقلاب صاحب‌فکر بودند و صحبت‌های حضرت آقا را دنبال می‌کردند، تصریح کرد: شهد با منابع مالی کم مبدع حرکت‌های فرهنگی و پیشتاز در همه عرصه‌ها بودند که توزیع کتاب در نماز جمعه از جمله ابتکارات این شهید بود.

وی با اشاره توسل شهید حججی به ائمه اطهار (ع) بیان کرد: ما هر زمان که به گلستان شهدای اصفهان می‌رفتیم، شهید حججی بر سر مزار شهید خرازی و بابایی بود. شهید حججی به‌عنوان یک شخصیت متعهد و متخصص تأثیر عجیبی روی همکاران داشت و ما امیدواریم که بتوانیم ابعاد شخصیتی ایشان را به‌عنوان الگو به جوانان معرفی کنیم و راه این شهید بزرگوار را ادامه دهیم.

ماجرای اشتیاق به شهادت حججی از زبان همرزمش/ چه چیزی «محسن» را به سمت شهادت کشاند

با یکی دیگر از همرزمان این شهید ولایت‌مدار نیز به گفت‌وگو نشستیم و از او درباره محسن پرسیدیم که در ادامه می‌خوانید. 

تسنیم: در مورد شخصیت شهید حججی و ویژگی بارزی که این شهید را از دیگران متمایز می‌کرد برایمان بگویید.

هم‌رزم شهید “محسن حججی”: یکی از ویژگی‌های محسن که او را از دیگران متمایز می‌کرد، مقید بودنش بود؛ این قضیه بارها به من ثابت شد. به طور مثال گاهی اوقات مجبور بودیم در خانه‌ها‌ی مردم سوریه بمانیم یا از آن‌ها به عنوان سنگر استفاده کنیم. هنگام نماز که می‌شد شهید حججی از ساختمان بیرون می‌رفت یا در حیاط به اقامه نمازش می‌پرداخت تا مبادا نمازش شبه‌ای داشته باشد.

در بحث حرام و حلال و رعایت شرعیات نیز بسیار انسان مقیدی بود، موقعی که از جبهه برگشتیم، محسن به من گفت: «این بار که شهید نشدم حتما مشکلی در کار من بوده است.» حالا که شهید شده می‌فهمم که مشکلش رضایت پدر و مادرش بوده است، من با نیروهای بسیاری همسنگر بودم اما محسن جدای از همه، شخصیت ناشناخته‌ای داشت که اگر بخواهیم به تبیین درست شخصیت این بزرگوار بپردازیم شاید سال‌ها زما لازم باشد.

تسنیم: چه چیزی در محسن بود که او را به سمت شهادت هدایت می‌کرد؟

هم‌رزم شهید “محسن حججی”:آخرین باری که ما به ایران برگشتیم 6 نفر از دوستان‌مان شهید شدند؛ محسن با اینکه نحوه شهادتشان را دیده بود اما بازهم دوست داشت شهید شود. تمام این‌ها فقط یک دلیل می‌تواند داشته باشد، عشق، عشق به مذهب، عشق به مقدسات و عشق نسبت به حضرت زینب (س)؛ این‌هاست که محسن را به سمت شهادت هدایت می‌کرد.

تسنیم: همه ما تصاویر محسن را در لحظه اسارت و با دست زخمی دیدیم، راز آرامش چشمان محسن چه بود؟

هم‌رزم شهید “محسن حججی”: انسان‌هایی که ایمان قوی داشته باشند و صاحب پشتوانه اعتقادی خوبی باشند، هیچ گاه در برابر دشمنان خم به ابرو نمی‌آورند، این استقامت شهید با اینکه مجروح و در حال اسیر شدن بود فقط به خاطر ایمان به راهی بوده که در آن وارد شده و اکثر رزمندگان ما نیز این خصلت را دارا هستند.

تسنیم: چه شد که محسن این همه به شهادت علاقمند باشد، به طوری‌که حتی شهادت را بیشتر از یک بار طلب می‌کرد؟

هم‌رزم شهید “محسن حججی”: محسن خیلی علاقه‌مند به حضرت زینب (س) و اباعبدالله الحسین (ع) بود و برای سوریه رفتن نیز سر از پا نمی‌شناخت. شخصی مانند محسن، تربیت یافته مادری دلسوز و ثمره شیر پاکی است که در کودکی پی وجودش با آن رشد یافته است.

این‌گونه می‌شود که این جوان ایرانی دنیا را تکان داد و یک‌بار دیگر صحنه‌ کربلا را  برای همگان تداعی کرد. محسن با این رشادت خود سبب شد، تمام جنبه‌های کربلا و عاشورا برای ما زنده شود.

‌تسنیم: پیام شهید حججی برای کسانی که می‌خواهند وارد این راه شوند، چیست؟

هم‌رزم شهید “محسن حججی”: شهادت محسن تاثیر بی‌نظیری بر مردم جامعه گذاشت، بعد از شهادت آقا محسن جوانان ما باید درس ایستادگی مقاومت و پایداری را بیاموزند. محسن یک یاعلی بزرگی را در جامعه گفت. این ایستادگی و غرور ملی بعد از محسن که هم‌اکنون شاهد آن هستیم، به خاطر ارزش والای کار او است. امیدوارم هر کس در هر عرصه‌ای که فعالیت می‌کند، حسینی وار کار کند و رضایت خداوند را ملاک اصلی کارهای خودش قرار دهد، کاری که محسن استاد انجام دادنش بود.

سایت شهید کاظمی با همکاری موسسه شهید کاظمی به یاد مدافع حرم شهید محسن حججی رزمنده دلاور لشکر  عملیاتی زرهی 8 نجف اشرف تعداد 5 قطعه فایل صوتی که از آخرین وصیت و مکالمه صوتی شهید انتخاب شده است را در قالب پیشواز و آوای انتظار برای ارائه به اپراتورهای همراه اول، ایرانسل و رایتل و استفاده کلیه مشترکین تولید و ارائه نموده است .

یقینا طنین انداز شدن صدای شهدا با استفاده از تکنولوژی های روز جامعه می تواند در گسترش و نشر فرهنگ ایثار و شهادت تاثیری عمیق داشته باشد ، از این رو سایت شهید کاظمی اقدام به ساخت کلیپ های صوتی این شهید بزرگوار نموده که با درخواست دوست داران فرهنگ ایثار و شهادت و همکاری ویژه موسسه شهید کاظمی این کار در کمترین زمان ممکن پیگیری و آماده گردید. این فایل ها با عنوان های لیاقت نوکری، رو سفید، سختی جامعه، اسمت رو گذاشتم علی و اگر خدا عاشقت بشه تولید و کدهای آن در اختیار کلیه کاربران قرار گرفته است .

سایت شهید کاظمی پیش از این برای اولین بار در سال 1392 پیشواز های شهید کاظمی و شهید علمدار و در سال 1396 پیشواز شهید مهدی طهماسبی را برای مشترکین شبکه های تلفن همراه تولید و ارائه نموده بود و شهید محسن حججی چهارمین شهیدی است که صدای او در تلفن های همراه مخاطبین را با انتظارهایی شنیدنی همراهی می کند.

سایت شهید کاظمی در نظر دارد درآمد های حاصل از این پیشوازها را با همکاری موسسه شهید کاظمی در امورات اردوهای جهادی و خدمت رسانی به محرومین صرف نماید.

 کلیه مشترکین اپراتورهای همراه اول و ایرانسل می توانند از طریق راهنماهای فعال سازی پیشواز ایرانسل و آوای انتظار همراه اول و راینواز های رایتل مخاطبین خود را از صحبت های ارزشمند این شهید بهره مند سازند .

 

عنوان ایرانسل همراه اول رایتل
لیاقت نوکری 44118004 91179 به زودی
روسفید 44118017 91180 به زودی
سختی جامعه 44118018 91181 به زودی
اسمت رو گذاشتم علی 44117997 91182 به زودی
اگر خدا عاشقت بشه 44117982 91183 به زودی

 

برای پخش آنلاین از لینک های زیر بشنوید.

 

جهت دریافت پوستر انتظارهای شنیدنی در اندازه های مختلف به لینک های زیر مراجعه نمایید.

پوستر انتظارهای شنیدنی در اندازه 47 در 67 با کیفیت بالا و قابل چاپ

پوستر انتظارهای شنیدنی در اندازه A3 با کیفیت بالا و قابل چاپ

پوستر انتظارهای شنیدنی در اندازه A4 با کیفیت بالا و قابل چاپ

 

مصاحبه با مسئول موسسه شهید کاظمی درباره #شهید_محسن_حججی

با توجه به اخبار ضد و نقیضی که در خصوص تشییع شهید محسن حججی منتشر می شود و جهت آشنایی بیشتر با این شهید عزیز، مصاحبه ای با برادر #حمید_خلیلی مدیر #موسسه_شهید_کاظمی در این خصوص انجام دادیم.

 

برادر خلیلی با سلام بفرمایید فرایند تشخیص هویت شهید حججی چگونه بوده و علت تاخیر در اننقال پیکر شهید به وطن چیست؟

 

بنام خدا و با سلام، یک مرحله تشخیص هویت از طریق آزمایشات ژنتیک انجام شد، در مراحل اولیه، هویت این شهید شناسایی شده و همانطور که می دانید آزمایشات ژنتیک همراه با احتمالات است و در آزمایش انجام شده از پیکر و تطبیق با کدهای ژنتیک والدین، تنها پنج تا ده درصد عدم قطعیت وجود داشت. در صورت وجود کوچکترین عدم قطعیت، امکان سوء استفاده بدخواهان و دشمنان در بهره برداری رسانه ای و جنگ روانی علیه ملت ایران پس از تدفین وجود دارد تا ادعا کنند که پیکر و یا عضوی از ان متعلق به شهید نبوده است. بنا بر تدبیر بجای فرماندهان عالی رتبه، باید تشخیص هویت به صورت قطعی گواهی شود.

این کار طبق اظهارات پزشکان متخصص نیاز به چند مرحله کار آزمایشگاهی دقیق دارد و معمولا یک ماه طول می کشد

 

ممکن است مشاهده و نظر خود درباره اخباری که درباره پیکر قطعه قطعه شده شهید شایع شده را بفرمایید؟

از پاسخ معذورم

 

چه کسی تصمیم گیر نهایی درباره انتقال شهید است؟

در شرایط فعلی همگان باید گوش به فرمان فرماندهان حاضر در منطقه باشیم. موضوع پیکر شهید حججی یک موضوع ساده نیست اکنون ابعاد #ملی و #فرا_ملی پیدا کرده و امریکا و داعش هنوز در موضوع فعال هستند. هر گونه تصمیم عجولانه و احساسی ممکن است برای کشور هزینه های سنگین ایجاد کند. همچنین فشار روانی در مورد زمان تشییع و جزییات، کار را بر همگان و مخصوصاً خانواده شهید سخت می کند و من از همه اصحاب رسانه و مردم خواهش می کنم اجازه بدهند موضوع با رعایت همه ملاحظات و مصالح امنیت ملی، مسیر منطقی خودش را طی کند و انشاءالله اگر خدا بخواهد #یار_سفر_کرده ما برگردد.

 

لطفا پیش بینی خود از زمان تایید یا رد هویت شهید بیان کنید.

همانطور که عرض کردم بنا به اظهار نظر پزشکان، اظهار نظر قطعی یک ماه زمان می برد با این حال امیدواریم کمتر از ده روز با تلاش متخصصان و رصد و تدبیر شرایط میدانی، این فرایند طی حداکثر ده روز آینده به نتیجه برسد. تا خدا چه بخواهد.

 

 

خب بفرمایید برنامه های موسسه برای تشییع و بخاک سپاری شهید چیست؟

بحمدالله ستادهایی در سطح ملی و منطقه ای ایجاد شده و تشکل های خودجوش مردمی و دولتی با جدیت و شور حماسی همچون دوران دفاع مقدس پیگیر برگزاری این مراسمات به بهترین نحو ممکن هستند. اعضای موسسه نیز اکنون داغدارند و در وسع خودشان سعی می کنند برای محسن عزیز کاری بکنند.

چند روز است در #نجف_آباد یک موکب ایجاد کرده ایم و اقدام به توزیع اقلام فرهنگی و پذیرایی می کنیم. و هر جایی که مسئولین نیاز به همکاری داشته باشند. همچنین اخبار صحیح مرتبط، یادداشت ها و آثار بجامانده از شهید و ارتباط با خانواده شهید را از طریق کانال تلگرامی و اینستاگرام و سایت شهید منتشر می کنیم.

 

افراد و موسساتی که بخواهند در مراسم استقبال و تشییع و خاکسپاری شهید کمک کنند چکار باید بکنند؟

در تهران یک ستاد اصلی و یک ستاد دانشجویی راه اندازی شده؛ دفتر ستاد نجف آباد هم در فرمانداری است که علاقمندان می توانند مراجعه کنند.

البته جریانی را که محسن ایجاد نمود آتش به اختیاری بود که الحمدلله شاهدیم در تمام کشور بصورت خودجوش هر فردی دارد فعالیت می کند بعنوان مثال امروز صحبتی که با مسئول اسکان نجف آباد داشتم گفتند تعداد زیادی از مردم نجف آباد مراجعه نموده و اعلام امادگی کردند جهت در اختیار قرار دادن منازل مسکونی خود به مهمانانی که برای تشییع شهید به این شهر شهیدپرور می آیند.

شهید حججی متعلق به فرد و گروه خاصی نیست.

 

لطفا برای نوجوانان و جوانانی که علاقمند شهید حججی هستند، چند ویژگی که باعث اوج گرفتن و تعالی او بود را بیان کنید.

محسن کارهای خاصی انجام نمیداد بلکه کارهای کوچک را که خیلی از ماها اهمیت نمیدهیم به بهترین نحوه ممکن انجام میداد. مهم ترینش احترام ویژه و خاص به پدر مادر بود. به مسائلی همچون‌ نماز اول وقت شرکت مستمر در هیات و مجالس عزاداری، نهضت کتاب و کتابخوانی و شرکت در اردوهای جهادی برایش بسیار مهم و اولویت دار بود.

 

آیا برنامه ای برای معرفی مفصل و عمیق تر از شهید حججی دارید؟

یک گروه تشکیل شده جهت جمع آوری خاطرات شهید؛ همچنین تألیف کتاب ویژه این شهید در نشر شهید کاظمی آغاز شده که بزودی انشاءالله به ثمر برسد. یک فیلم مستند داستانی نیز توسط دوستان شهید در دست تهیه است.

همچنین انشاءالله بزودی در کانال رسمی شهید، خاطرات ناب و جذابی منتشر خواهد شد.

 

نکته پایانی دارید؟

بله، باید بگویم شهید محسن حججی متعلق به فرد و گروه خاصی نیست. او یک قهرمان ملی است که با اقتدای به قهرمان بزرگ ملی ما #سردار_شهید_احمد_کاظمی قدم در راه تعالی معنوی و خودسازی خود گذاشت و تلاش کرد تا با تبعیت از دستورات اسلام ناب و رهبر معظم انقلاب، بنده خوبی برای خداوند باشد. اکنون او یک الگو و سرمشق برای همه نوجوانان ما است.

همه کسانی که علاقمند به شهید حججی هستند می توانند با شناخت او درس زندگی بگیرند و به او شبیه بشوند.

منبع: کانال رسمی شهید محسن حججی در شبکه تلگرام

پایگاه اختصاصی شهید احمد کاظمی‌به مناسبت ۱۳ شهریور و ششمین سالگرد شهادت ۱۳ تن از شهدای یگان ویژه صابرین سپاه در مبارزه با گروهک تروریستی پژاک در شمالغرب کشور ویژه نامه ای تحت عنوان \” ویژه نامه شهدای صابرین \” در فضای مجازی منتشر کرد.

این ویژه نامه که شامل زندگی نامه ، خاطرات و بیش از ۱۰۰ تصویر از شهیدان محمد جعفر خانی ، مصطفی صفری تبار ، محمد محرابی پناه ، مسلم احمدی پناه ، صمد امید پور ، مجتبی بابایی زاده ، حسین رضایی ، یوسف فدایی نژاد ، محمد منتظر قائم ، سید محمود موسوی ، محمد غفاری ، علی بریهی و علی پرورش است که برای اولین بار بصورت متمرکز در یک ویژه نامه مجازی در اختیار کاربران قرار گرفته است .

لازم به ذکر است نیروی زمینی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی‌در جهت برقراری و حفظ امنیت در منطقه شمالغرب کشور سال گذشته در سلسله عملیات‌هایی ضربات سنگینی به گروهک تروریستی پژاک وارد نمود که سرانجام منجر به فتح ارتفاعات مرزی جاسوسان (جعفرخان) و فرار بیش از ۳۰۰ نفر از اعضای این گروه از خاک کشورمان شد .

جهت مشاهده این ویژه نامه اینجا را کلیک کنید .

این ویژه نامه در سال 1391 و در اولین سالگرد شهدای صابرین منتشر شد و امروز به مناسبت ششمین سالگرد باز نشر می شود.

و یقینا اگر آن روز اینان شهید نمی شدند امروز جزو شهدای مدفع حرم بودند.