\"shahid

در صبح دل انگیز اول شهریور

عطر سیب،عطر شلمچه،عطر شهید می آید ،

عطر تولد حاج حسین خرازی می آید …

تولدش مبارک
شهید خرازی در اول شهریور ماه 1336 در محله کوی کلم اصفهان چشم به جهان گشود .

در کنار گذران دوران تحصیل عمومی، به آموزش‌های دینی هم می‌پرداخت. به تدریج به مسائل سیاسی آشنایی پیدا کرد و بدان علاقمند شد. در این زمینه علاقه زیادی به مطالعه جزوات و کتب اسلامی داشت. در سال 1355پس از اخذ دیپلم طبیعی به سربازی در مشهد اعزام شد. در آنجا فعالانه به تحصیل علوم قرآنی در مجامع مذهبی مبادرت داشت. پس از مدتی بالاجبار وی را به همراه عده‌ای دیگر به عملیات ظفار (عمان) فرستادند. وی این سفر را معصیت می‌دانست و نمازهایش را کامل می‌خواند. در سال 1357 به دنبال صدور فرمان خمینیمبنی بر فرار سربازان از پادگان‌ها و سربازخانه‌ها، او به همراه برادرش از خدمت سربازی فرار کردند. در این مدت، وی دائماً در پی فعالیت‌های انقلابی بود و با تشکل‌های انقلابی محل درتماس بود.

شهید خرازی در شروع جنگ در کردستانحضور داشت. پس از یک سال فعالیت در کردستان راهی منطقه جنوب شد و به سمت فرمانده اولین خط دفاعی که مقابل عراقی‌ها در جاده آبادان-اهواز در منطقه دارخوینتشکیل شده بود و بعداً درمیان سربازان ایران، به «خط شیر» معروف شد؛ منصوب گشت. این خط نه ماه در برابر سربازان عراقی دفاع کرد، در حالی که از نظر تجهیزات جنگی و امکانات تدارکاتی در مضیقه بودند.

فرماندهی لشکر 14 امام حسین از افتخاراتو برگ زرنیی در کارنامه زندگی شهید خرازی است .

وی فرماندهی عملیات کربلای ۵ را عهده‌دار بود. لشکر او در این عملیات با عبور از خاکریزهای هلالی که در پشت نهر جاسم از کنار اروندرود تا جنوب کانال ماهی ادامه داشت شکست سنگینی به عراقی‌ها وارد آورد. عبور از این نهر علاوه بر تثبیت مواضع فتح شده، عامل سقوط یکی از دژهای شرق بصره بود که در کنار هم قرار داشتند.

\"golestan\"

حسین خرازی سرانجام در روز ۸ اسفند ۱۳۶۵ در عملیات کربلای ۵ به شهادت رسید. این شهید در قطعه شهدای کربلای۵ در منتهی الیه شمال غربی گلستان شهدا اصفهان دفن گردید. در طرفین قبرش دو قطعه سنگ یادبود از حاج رضا حبیب اللهی و مصطفی ردانی پور(که جنازه شان پیدا نشده) وجود داشت که نهایتا پس از شهادت شهید احمد کاظمی که وصیت کرده در کنار مزار شهید خرازی به خاک سپرده شود هم اکنون این دو یار دیرین در جوار هم آرمیده اند .

این ده مرد …

او یک قهرمان است 

قهرمان ملی ما 

عباس بابایی

معاونت عملیات نیروی هوایی ارتش

روایت کوتاه و دیدنی از سرلشکر خلبان شهید عباس بابایی

به بهانه 16 مرداد ماه سالروز شهادت این قهرمان ملی ما

 

تارنمای اختصاصی شهید کاظمی 5 آوای انتظار با صدای سردار شهید حاج احمد کاظمی را ویژه مشترکین اپراتور همراه اول تولید  دراختیار عموم قرار داده است .

آوای انتظار و یا پیشواز تلفن های همراه معمولا بیان گر سبک زندگی ، فرهنگ و نوع نگرش و علاقه مندی های یک فرد است . انتخاب فرهنگ ایثار و شهادت و پیاده سازی آن در سبک زندگی فردی نیازمند زیرساخت های مختلفی است.اپراتورهای تلفن همراه در این میان می توانند نقش بسزایی را در زندگی مخاطب و مشترک خود داشته باشند .

تارنمای اختصاصی شهید کاظمی مفتخر است که برای اولین بار در بهمن ماه سال 91 کلیپ های صوتی با صدای شهید کاظمی را تولید و به عنوان پیشواز رایگان برای مشترکین ایرانسل قرار داد و این بار 5 کلیپ صوتی دیگر از شهید کاظمی برای مشترکین همراه اول در نظر گرفته شده است که مشترکین می توانند فعلا با همان نرخ مصوب 300 تومان از این سرویس استفاده نمایند .

از آنجا که اثر گذاری یک پیام دارای دو ویژگی مختصر و مفید بودن آن است ، طنین انداز شدن صدای یک شهید برای مخاطب در کمتر از 40 ثانیه  می تواند در انتقال پیام شهدا اثر ویژه و مثبتی داشته باشد .

عنوان

پخش آنلاین

همراه اول

ارسال به 8989

ایرانسل

ارسال به 7575

رزمنده

   36145

2211890

فانوس

   39295

2211891

پیام شهدا

39297

4417436

جامانده

  39296

4417435

تمنا

39294

4417437

منتظر نظرات و پیشنهادات شما هستیم.

تذکر مهم :

از آنجا که سایت شهید کاظمی در جهت ترویج فرهنگ ایثار و شهادت اقدام به تولید لین کلیپ های صوتی نموده و با واسطه شرکت های مربوطه آن را در اختیار اپراتورهای تلفن همراه و شبکه های گویای کشور قرار داده است .

کلیه کدها با تعرفه مصوب با نرخ 3000 ریال برای هر ماه آماده فعال سازی می باشد .

\"ahmadkazemi-151\"

چفیه یعنی حاج احمدکاظمی
مصطفی چمران و صالح ناظمی
چفیه یعنی خنده و شور وشعف
سربدار لشکر هشت نجف
حاج احمد او که یک استوره بود
خنده هایش قلب هارا می ربود
حاج احمد ، فاتح شهرخدا
شهر خونین شهر،شهرنخلها
حاج احمد ،آسمانی بود و ناب
غرق در ناب نگاهش ، آفتاب
‏(شاعر:صالحی حاجی آبادی

منبع: پیامک رسیده از طرف مخاطبین سایت